21-salg

Friskslagtet stud og græskalv fra Glænø

Vi sælger som altid dyrene i kvarte, udskåret med lige meget for- og bagende og lige til at fryse. Priserne er inklusive moms og uændrede i forhold til sidste år.

Levering i Boeslunde og i København
Du kan hente kødet i Boeslunde ved Korsør eller i Kødbyen i København. Vi tager 100 kr. for kølebil-transporten til København.

Jersey-stud (26-28 måneder)
Vægt ca. 35-45 kg, pris 100 kr./kg for husmoder-udskæringen og 105 kr./kg for københavner-udskæringen, hvor tykbryst, spidsbryst og tværreb også bliver hakket, og hvor du derfor får mere og lidt federe hakkekød.

Jersey-græskalv (8-10 måneder)
Vægt ca. 18-25 kg, pris 115 kr./kg (her er kun én udskæring). Vi har kun otte græskalve, dvs. 32 kvarte.

Indmad, suppeben og portionsstørrelser
Du kan bestille vakuumpakket og frosset indmad (hjerte, lever og tunge) til 45 kr./kg. Spørg, hvis du er interesseret i hale, nyretapper eller kæber. Suppebenene kan du altid få gratis med.

Ved bestilling kan du angive, om du vil have en stor eller en lille portion. Når vi pakker hos slagter Benno, fordeler vi dagens portioner, så vi tilgodeser ønskerne bedst muligt.

Vil du dele med en? 
Hvis I er to, der kender hinanden og gerne vil dele, tilbyder slagter Benno at splitte den kvarte stud i to portioner. Han fordeler kødet så uvildigt, som det kan lade sig gøre, og vi skriver navn på de to kasser uden at forholde os til indholdet, så der er ingen, der bliver snydt. Opsplitningen koster 150 kr. pr. ottendedel.

Spørgsmål?
Ring til Henrik på 58143800/42147040.

Send din bestilling til mail@kalvogko.dk – vi glæder os til at høre fra dig!