Videre til indhold

Øko-jerseykød fra Glænø

Bæredygtigt jersey-kød i topkvalitet, klar til din fryser

  • Sidste nyt fra Glænø
  • Konceptet
  • Kødet
  • Salg & afhentning
  • Udskæringer
  • Opskrifter
  • Hæder & gode film
    • Kirkeskovsskolens videoer
    • Elever fra Kirkeskovsskolen filmede studenes forårsfest
Græskalve dier hos ammetante

Opskrifter

Steen Gissels opskrifter med kød fra vores stude

Kalveribben
Kalveragout Dippehas Style
Juleterrine med kalvelever
Kalvebrisler
Sauerbraten
Kalvehaler
Kalvehale med safranrisotto
Kalvehaleragú
Kalvehale-rillette
Kalvemørbrad Wellington
Lækre, hjemmelavede pølser
Grøn havregrød med kalvebrisler og røget skinke
Kalvecurry
Kalvefrikassé
Sprængt tunge og lårtunge
Vitello Tonnato

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

  • Følg os på Facebook
  • E-mail
Drevet af WordPress