2 Replies to “kalvudskaering”

 1. Hej med jer. Har fået jer anbefalet og vil gerne købe græskalv. Er det muligt at blive skrevet op? Jeg tilmelder mig nyhedsbrevet nu, så kan det være der også kommer info der, men hører gerne fra jer. Er både interesseret i en en “hel” kvart til efteråret, men såfremt i har nogle udskæringer nu, er jeg også meget interesseret.

  Dbh Lone

  1. Hej Lone
   Undskyld det sene svar!
   Vi har desværre ikke udskæringer til salg – logistikken tillader kun, at vi sælger det nyslagtede ferske kød. Det lyder måske ufleksibelt, men vi er jo en meget lille virksomhed (mindre end halvanden mand m/k :o)). Af samme grund har jeg (som står for udsendelse af nyhedsbrev og salg) ikke nogen venteliste; det kan jeg simpelthen ikke håndtere. Når vi når til efteråret, sender jeg nyhedsbrev ud, og så skynder du dig at slå til. Vi får kun seks græskalve i alt hvert år, så antallet kvarte er jo desværre begrænset. Til gengæld har vi som regel stude nok.
   Hvis din vej falder forbi Glænø, er du i øvrigt altid velkommen til at kigge forbi – bare ring til Henrik først på 42147040.
   Mange hilsner
   Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.